Има израз: както празнувате Нова година, така ще я прекарате. Същото

...
Има израз: както празнувате Нова година, така ще я прекарате. Същото
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за януари на Анджела Пърл

Има израз: както празнувате Нова година, по този начин ще я прекарате. Същото се отнася и за първия месец на новата година. Много е значимо тя да върви щастливо, продуктивно и безпрепятствено.

И с цел да разберете в коя посока е по-добре да се движите, какво да очаквате и какво да мечтаете през януари. 

Анджела Пърл е измежду почетните посетители на интернационалните астрологически конференции, извършени в Австралия, Съединени американски щати и Англия. 

Прогноза за януари 2019

Овен

Първият месец от новата година ще стартира за огнения Овен доста интензивно. Януари 2019 година ще бъде значим във връзка с кариерата и статута. Много от представителите на Овен чакат смяна на активността. 8 януари Венера - планетата на любовта и хубостта - влиза в 9-ти дом на Овен. А това значи, че с персоналния живот всичко ще бъде просто прелестно. Възможна съдбовна среща, която след това ще докара до брак. Финансирането също ще бъде наред.

Телец

Това е отлично време да насочите силата към себе си и да извършите здраве и релаксация. Загуба на тегло, пътешестване до санаториум, йога, курсове по астрология са тъкмо нещата, на които би трябвало да се обърне внимание през януари. От средата на януари Телец ще усети противоположната връзка от предишното. Събитията и хората, с които сте имали енергийни връзки, ще ви припомнят за себе си. Но не се опасявайте, всичко ще върви доста по-гладко и по-положително, в сравнение с можете да си визиите. Или може би някой от предишното може да бъде тяхното бъдеще. Благоприятни пътувания за дейна отмора, е допустимо да се продават или купуват недвижими парцели.

Близнаци

Прекрасен месец за връзките на Близнаци, както персонални, по този начин и бизнес. Възможни са и промени във финансовата сфера, изразени в увеличение на приходите. Много обстановки ще бъдат свързани с другари или хора с идентични възгледи, които ще оказват помощ в търсенето на дестинация. През януари 2019 година Близнаците ще създадат първата стъпка към фантазиите си. Най-добрият интервал ще бъде края на месеца. Целенасочената природа на въздушния знак ще реализира забележими резултати в професионалната област и в креативните области.

Рак

Януари може да бъде добра основа за създаване на нов бизнес или търсене на спомагателни източници на приходи. Ще има опция да придобият нови умения, които могат да бъдат потребни в работата. Необходимо е да бъдете деликатни в спорове с управляващите (с шефа или с бащата). Също по този начин, първият месец от новата година ще бъде доста значим интервал за връзката. Много от Раците ще отговорят на тяхната обич и някои ще приключат с предходна връзка.

Лъв

Лъвовете влизат в дейната трудова фаза: по тази причина би трябвало да се обърне особено внимание на вашето благоденствие при започване на месеца. Опитайте се да отложите не толкоз належащите пътувания и не толкоз значимите въпроси за по-подходящо време. Романтични срещи, любовни завършения, приятни изненади - това е, което Лъвовете ще запомнят през втората половина на януари. От финансова позиция всичко ще бъде устойчиво.

Дева

През януари Девите ще могат да вършат това, което обичат - възстановявайки реда в заобикалящото пространство: деликатно подреждайки нещата по рафтовете, досадни представители на други знаци, ще ви пречат на спокойствието. През втората половина на месеца е допустимо да се срещнете с човек, който е съдбоносен да играе значима роля в живота на красивите Деви. Възможни импулсивни разноски. През този интервал си коства да бъдете доста деликатни при покупките, по-добре да не вземате заеми.

Везни

Отличен интервал чака представители на знака на Везни. През първата половина на месеца се обрисуват позитивни трендове в региона на любовта и фамилните връзки. Везни ще могат да доближат до цялостно схващане и естетика с родственици и близки. Основното нещо - да покаже грижа и самообладание към близката околна среда. Възможни са промени в състава на фамилията или промени в обзавеждането. Също по този начин през първия месец на новата година доста Везни ще решат въпроси, свързани с недвижимите парцели.

Скорпион

В началото на месеца ще имате доста работа, само че ще се справите с всичко. В допълнение, всички старания ще бъдат изплатени с интерес. Януари е прелестно време за финансиране. Приходите ще потекат безспирно към Скорпион.

Можете да измененията кръга на връзка. Това е един добър месец за започване на учене и за кариера. Личният живот също е прелестно удовлетворен.

Стрелец

Независимо от празничното бездействие, Стрелец даже не възнамерява да се отпуска. Трудолюбието ще ги накара да стартират работа съвсем от първите дни на януари. Бъдете сигурни - елементарно можете да постигнете задачите и желанията си. Ето за какво, началото на годината ще бъде доста преференциално за Стрелец. През първия месец на новата година Стрелците ги чака пътешестване, може би среща с хора от други страни. Финансовата обстановка ще стартира да се трансформира към по-добро.

Козирог

Активно придвижване, пътешестване, промяна на престояване, ремонт или просто пренареждане на мебели - този месец може да се извърши с такива събития. Бъдете деликатни с споровете. Защитата на границите ви не се прекалява, с цел да не се скапват връзките с околните ви хора. Добър интервал за всевъзможни инициативи и нови достижения. Най-вероятно самотните Козирози дават отговор на тяхната обич. Благоприятни огромни покупки. Така че, в случай че планирате да купите кола, по-добре е да го извършите през януари-2019 година.

Водолей

През януари тематиката за връзките може да излезе на напред във времето, някои ще слагат точка на връзките си. А някои, в противен случай, ще срещнат същинската си обич. През януари Водолей би трябвало да се възползва от предпазливостта и рационалните упоритости. Този месец е, с цел да ви приготви за борбата - да опипате почвата, да опознаете, да планирате и да погледнете по-отблизо, тъй че през идващите месеци справедливо да спечелите. Последните 10 дни на януари ще бъдат белязани от добър приход.

Риби

През януари 2019 година надарените Риби ще стартират бъдат много продуктивни, само че не и най-скъп стадий във връзка с енергийните запаси. Първата половина на месеца ще докара до интензивно взаимоотношение с хора с идентични мисли и настойници. И през втората половина на януари, изтощени от действителностите на живота, Риби несъзнателно ще желаят да отидат в света на фантазиите и фантазиите. Не обвинявайте себе си за уязвимост, тъй като Риби са склонни да се ровят в личния си вътрешен свят понякога. Въпреки това несъмнено не си коства да вниквате надълбоко в себе си, може би тъкмо в този момент животът ви е подготвил страхотна изненада.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР